Dvije prve nagrade na Virovitičkoj klavirijadi

Objavljeno: 13. 05. 2015.

Mlade klaviristice naše škole vratile su se s dvije prve nagrade osvojene na 3. međužupanijskom natjecanju klavirista nazvanom Virovitička klavirijada, koje je 12. svibnja održano u Glazbenoj školi Jan Vlašimsky u Virovitici. Uz glazbenu školu domaćina sudjelovale su glazbene škole iz Slavonskog Broda, Našica, Kutine, Koprivnice, Daruvara, Slatine i Zagreba te je nastupilo ukupno 58 natjecatelja razvrstanih po kategorijama koje odgovaraju razredu koji učenici pohađaju u glazbenoj školi.

Ana Bogdanić, učenica 1. r. OGŠ u klasi prof. Frane Fabrisa, postigla je 96,67 bodova, Dora Pejić, učenica 1. r. OGŠ u klasi prof. Dubravke Kolesarić, postigla je 96,33 bodova prema ocjenama stručnog žirija. Slijedom toga obje su učenice zaslužile prve nagrade, i to u 1. kategoriji između ukupno 18 natjecatelja. U galeriji pogledajte fotografije svih natjecatelja i naših predstavnika.

Čestitamo učenicama i njihovim nastavnicima na izvrsnom uspjehu!

Treba spomenuti da je u ocjenjivačkom žiriju sudjelovala i prof. Zdravka Tekić-Dadić, što je dodatno priznanje kako profesorici Tekić-Dadić tako i Glazbenoj školi Slavonski Brod.

« Vrati se na prethodnu stranicu