Odjel za harmoniku

Trodnevni seminar Miljana Bjeletića

Objavljeno: 25. 02. 2019.

Vikend koji je iza nas bio je u znaku harmonike. Profesor Miljan Bjeletić održao je u našoj školi seminar za učenike Odjela za harmoniku na kojemu su sudjelovali učenici različitih uzrasta osnovne i srednje glazbene škole. Riječ je o redovitom seminaru koji svake godine organiziraju naši nastavnici Anita Krajnović i Marijan Belović.

Na seminaru su sudjelovali učenici 1. razreda Moreno Majstorić, Josip Markeljević i Marko Rosandić, učenici 2. razreda Stela Čerin, Matej Dančević, Filip Ferković, Luka Vlajnić, Mihael Milas i Niko Junačko, učenik 3. razreda Željko Hančar, učenik 5. razreda Zvonimir Kurkutović i učenica 6. razreda Karmela Bošnjak, a od srednjoškolaca bili su to učenici 1. razreda Lara Smolić i Gabrijel Sočković te učenik 3. razreda Ivan Horvat. Troje srednjoškolaca sudjelovali su i kao komorni trio. Seminaru su se pridružili i učenici glazbenih škola iz Daruvara i Požege.

Hvala profesoru Bjeletiću, dugogodišnjem prijatelju naše škole, na uspješnom trodnevnom seminaru s učenicima!

Centar izvrsnosti u sunčanoj Opatiji

Objavljeno: 18. 01. 2019.

Svake godine u siječnju Hrvatsko društvo glazbenih i plesnih pedagoga organizira Centar izvrsnosti u Opatiji koji se sastoji od niza seminara za profesore i učenike koji se pripremaju za natjecanja. Ove godine iz naše je škole na seminar išlo petero profesora - Tihana Havelka Tudaković (pjevanje), Anita Krajnović (harmonika), Marijan Belović (harmonika), Gorana Jagarinec (tambura) i Dalibor Timarac (tambura) - i dvije učenice pjevanja, Sandra Böhm i Lana Ćato, učenice 3. r. srednje glazbene škole.

Učenice su radile s profesoricom pjevanja Lidijom Horvat-Dunjko i korepetitoricom Lanom Bradić te su dobile mnogo savjeta kako unaprijediti svoja pjevačka umijeća. A to će im biti od velike koristi u pripremama za ovogodišnja natjecanja. Galerija

Zaposlenici

Marijan Belović, prof.
Anita Krajnović, prof.