Odjel za pjevanje

Sretno na državnom natjecanju!

Objavljeno: 04. 04. 2019.

Troje naših učenika u završnim su pripremama za državno natjecanje, koje se održava na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

Josip Matanović (3. r. OGŠ) i Marko Nosić (5. r. OGŠ) natjecat će se 10. travnja, a Sandra Böhm (3. r. SGŠ) već sutra, 5. travnja.

Sinoć su učenici održali koncert u Glazbenoj školi koji im je poslužio kao generalna proba uoči državnog natjecanja.

Želimo im da daju sve od sebe i da uživaju u muziciranju na pozornici!

Sandra Böhm izborila državno natjecanje

Objavljeno: 04. 03. 2019.

Učenica Odjela za pjevanje Glazbene škole Slavonski Brod Sandra Böhm osvojila je prvu nagradu na regionalnom natjecanju u sklopu 57. hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe i plesa, koje je održano u nedjelju, 3. ožujka u Sisku. Time je izborila prolazak na državno natjecanje koje ju očekuje za mjesec dana.

U njezinoj 3. kategoriji nastupilo je najviše natjecatelja - čak dvadeset dvoje, iz čitave sjeverne regije Hrvatske. Sandra, inače učenica 3. r. srednje glazbene škole, ocijenjena je s 92 boda čime je bila sedma u ukupnom poretku natjecatelja.

Čestitamo Sandri, njezinoj mentorici Tihani Havelka Tudaković i korepetitoru prof. Andreju Šeperu na izvrsnom uspjehu!

Uspjeh pjevačica u Beogradu

Objavljeno: 26. 01. 2019.

Dvije učenice Glazbene škole ostvarile su odličan uspjeh na 16. međunarodnom takmičenju solo pevača Lazar Jovanović, koje se održava ovih dana, od 25. do 27. siječnja 2019. godine u Beogradu.

Sandra Böhm osvojila je drugu nagradu (87 bodova), a Lana Ćato dobila je pohvalu za sudjelovanje (67,6 bodova). Natjecale su se u 1. kategoriji (djevojke rođene 1999. i mlađe) u konkurenciji 18 natjecateljica, a njihove nastupe ocjenjivao je tročlani žiri u sastavu Sanja Erceg Vrekalo (Hrvatska), Davor Mikulić (Slovenija) i Berislav Jerković (Hrvatska).

Čestitamo učenicama na uspjehu, kao i njihovoj mentorici Tihani Havelka Tudaković te korepetitoru prof. Andreju Šeperu! Posebno zbog toga što je ovo bilo prvo sudjelovanje učenika naše škole na ovome natjecanju.

Zaposlenici

Tihana Havelka Tudaković, mag. mus.