Svečani koncert na Brodskom glazbenom ljetu

Objavljeno: 12. 06. 2017.

Čast nam je pozvati sve prijatelje i ljubitelje glazbe na Koncert nagrađenih učenika Glazbene škole Slavonski Brod u srijedu, 14. lipnja u Velikoj dvorani Glazbene škole s početkom u 19.30 sati.

Svečanim koncertom u sklopu 28. brodskoga glazbenog ljeta učenici i nastavnici Glazbene škole Slavonski Brod predstavit će plodove svoga cjelogodišnjeg marljivoga rada.

U prvom dijelu programa nastupit će ponajbolji učenici osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta koji su sudjelovali na različitim natjecanjima regionalnog, državnog i međunarodnog karaktera te su u svoju školu i svoj grad donijeli brojne blistave nagrade i priznanja za umjetnička postignuća. Potom će u drugom dijelu programa posjetitelji moći uživati u glazbeno-scenskoj izvedbi ulomaka iz jednoga od najomiljenijih mjuzikala svih vremena - Moje pjesme, moji snovi - koji su učenici srednje i viših razreda osnovne Glazbene škole Slavonski Brod oživjeli na pozornici na svečanom Danu škole 17. svibnja 2017. godine u sklopu petoga Tjedna glazbe.

S radošću Vas očekujemo!

« Vrati se na prethodnu stranicu