Svečano obilježen Dan škole

Objavljeno: 20. 05. 2015.

Trećim po redu Tjednom glazbe Glazbena škola Slavonski Brod svečano je obilježila Dan škole. Od 11. do 15. svibnja nastupili su probrani učenici osnovne i srednje glazbene škole (kao solisti i u komornim sastavima), zborovi glazbene škole te nastavnici, a maturanti su za svoje kolege priredili predavanja s odabranim temama iz popularne glazbe.

Svečanim koncertom i domjenkom za sadašnje i bivše djelatnike škole, suradnike iz drugih obrazovnih ustanova te predstavnike osnivača Grada Slavonskog Broda u četvrtak, 14. svibnja, na svečan je način obilježen Dan škole. Bila je to prigoda da se zahvalimo onim nastavnicima koji su dosegli okrugle obljetnice rada u Glazbenoj školi Slavonski Brod, kojima je ravnateljica Mirela Jagodić buketom cvijeća odala priznanje - a to su Marta Galić (10 godina), Anita Krajnović (20 godina), Zdravka Tekić-Dadić (30 godina) i Božena Matošević (40 godina).

Zahvaljujemo svima koji su nas pratili tijekom Tjedna glazbe i koji su došli podržati naše učenike i nastavnike na koncertima.

« Vrati se na prethodnu stranicu