Završen bogat Tjedan glazbe

Objavljeno: 24. 05. 2018.

U veselom i svečanom ozračju protekao je još jedan Tjedan glazbe, šesti po redu, koji su svojim glazbenim vještinama uljepšali učenici i nastavnici naše škole, ali i dragi nam gosti iz Osijeka.

Tjedan glazbe započeo je koncertom učenika osnovne glazbene škole u ponedjeljak, 14. svibnja, a u utorak, 15. svibnja, muzicirali su učenici srednje glazbene škole. U četvrtak, 17. svibnja, s pozornice smo slušali naše nastavnike u ulogama interpreta: Paulina Kovačević, gitara, Ivana Dročić, flauta, Maja Fabris, flauta, Dubravka Kolesarić, klavir, Frano Fabris, klavir, Tihana Havelka Tudaković, sopran, i Marko Rušnov, saksofon. U srijedu, 16. svibnja, ugostili smo srednjoškolce iz Glazbene škole Franje Kuhača iz Osijeka, a Dan škole, održan u petak, 18. svibnja, koncertom su upotpunili naši bivši učenici (iz prve i druge generacije srednjoškolaca) koji su se ove školske godine vratili u Glazbenu školu Slavonski Brod kao nastavnici - Ivana Dročić na flauti, Paulina Kovačević na gitari i Hrvoje Aušić na klaviru.

Čestitke učenicima i nastavnicima koji su s njima priredili glazbeni program, čestitke nastavnicima na izvrsnim interpretacijama, i velika zahvala prijateljima i kolegama iz Osijeka koji su se bez zadrške odazvali našem pozivu. Druženje uz glazbu najljepši je dio Tjedna glazbe. Nadamo se još mnogim takvim druženjima!

« Vrati se na prethodnu stranicu